Petreceri Copii
Acasa      Job / Cariera
Printeaza aceasta paginaAdauga la Favorite
 
Kid Event SRL angajeaza:
  • Animatori
  • Clowni
  • Decoratori
  • Organizator Petreceri Copii 
RESPONSABILITATI:
    Animatorii se vor ocupa de pregatirea, desfasurarea si incheierea petrecerilor. O petrecere dureaza 2-3 ore fara timpii de activitati administrative. Cei ce vor lucra trebuie sa prezinte bune abilitati de comunicare, organizare a timpului si atentie sporita la detalii.
 
DESCRIEREA JOB-ULUI:
     Animatorii trebuie sa creeze o petrecere perfecta pentru fiecare copil si parinte. Scopul animatorului va fi acela de a se ingriji de toate aspectele petrecerii (interactiunea cu copiii, jocuri, aranjarea si debarasarea mesei festive si toate astea cu o atitudine entuziasta, pozitiva si cu zambetul pe buze.
 
PROGRAM DE LUCRU
      Programul este part time (dupa amiaza si in weekend). Daca nu poti lucra in weekend NU APLICA pentru acest post. Vom stabili dinainte zilele cand poti veni si cand nu. Suntem foarte flexibili cu programul animatorilor! In cazul in care te descurci foarte bine, in timp vei putea avansa la program full time.
 
IMPORTANT
      Aplicantii trebuie sa aiba cel putin 18 ani.
 
 
NU SUNATI !  CV-urile se trimit la adresa petrecere.copii@yahoo.com insotite de fotografia dumneavoastra! Experienta in domeniul este relevanta!