Petreceri Copii
Acasa      Decor Baloane
Printeaza aceasta paginaAdauga la Favorite
 

Baloane

 
     Pentru a crea o atmosfera de neuitat la petrecerea micutului tau, ne vom ocupa cu decorarea localului in care va avea loc petrecerea. Elementele esentiale pentru succesul unei petrecerii sunt baloanele multiculore, mari sau micute, imprimate cu diverse personaje din desene animate, litere din baloane, baloanele arcada, baloanele cu heliu etc. Un succes rasunator in randul copiilor il au baloanele in forma de animale sau in forma de flori, modelate cu mare dibacie de animatorii nostri.
     Orice petrecere de copii trebuie decorata cu baloane intr-un stil aparte. De aceea noi venim în intampinarea clientilor cu idei si solutii originale, iar decoratiunile cu baloane executate de echipa noastra vor incanta de fiecare data si pe cei mai exigenti dintre dumneavoastra : ghirlande, arcade cu aer sau heliu, inimi, verighete, baloane cu heliu, baloane Jumbo, litere, cifre, etc.
 

 Pentru mai multe informatii si prezentare catalog decoratiuni
nu ezitati sa ne contactati !
 
 
 
 
 
 
 
   Baloanele se aleg in fuctie de: tematica petreceri ( Disney Party, Princess Party, etc... ) sau de tipul de petrecere ( Zi de Nastere, Petrecere Firma, Petrecere de Sarbatori, Botez / Mot, Serbare de sfarsit de an, etc... )
 
 
Petrecere Printesa
Petrecere Acvatica
Decor Baloane
Aniversare 1 An
Petrecere Paste
Arcada din Baloane
Decoratiuni Baloane
Decoratiuni Baloane
Baloane Folie - Mickey Mouse
 
 
 Pentru mai multe informatii si prezentare catalog decoratiuni nu ezitati sa ne contactati !
Tel. 0722.81.91.91 / petrecere.copii@yahoo.com