Petreceri Copii
Acasa      Petrecere Paste
Printeaza aceasta paginaAdauga la Favorite

    Inchiriere Iepuras, Ajutoare Iepuras ( Iepuroaica, Ingerasi, Spiridusi, Clowni, etc...  ) Costume cu specific Pascal, Iepurasi, Puisori, Cosulete Cadou de Paste, Oua de Ciocolata, Dulciuri si alte produse si servicii specifice sarbatorilor Pascale!
 
     
  
    Fie ca este vorba de o petrecere la firma dumneavoastra pentru copii angajatilor ori o petrecere privata, serbare de sfarsit de an scolar, Iepurasul o sa imparta cadourile  in timp ce ajutoarele sale o sa distreze copii cu zeci de jocuri si concursuri interactive!
 
 
     In perioada 1-20 aprilie 2009‚ va oferim urmatoarele pachete:
     - Pachet Select: include inchirierea unui iepuras zglobiu, haios care face modelaj din baloane ori face Face  Painting. Poate fi insotit de prietenii sai, clownii sau de un personaje de poveste.
     - Pachet firma-corporate: Pentru o oferta personalizata care sa includa: Iepurasii Iepurila, Pufulica si toata familia de 10 iepuroi, la care se pot adauga clowni, printese, ingerasi, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin email. Pentru fiecare eveniment avem o oferta foarte interesanta, amuzanta si foarte atractiva.
 
 
 
 
 
       Sa organizezi o mica petrecere pentru copii, cu ocazia Pastelui, reprezinta o activitate cu adevarat distractiva. Printre alte activitati de Paste se poate numara si "vanatoarea de oua", un obicei la care pot participa foarte multi copii. Poti folosi atat oua de ciocolata, cat si oua fierte. Fa-i pe cei mici sa alerge dupa ouale colorate si sa le "vaneze". Micutul care gaseste cele mai multe oua primeste un premiu-surpriza.
       - Concurs de incondeiat oua! 
      - Poti inventa si un alt joculet, care ii va distra peste masura pe cei mici - tinand in echilibru pe o lingura cate un ou fiert tare, pune-i sa se intreaca, doi cate doi sau mai multi. Stafeta este o alta varianta a jocului. Pune-ti imaginatia la incercare si inventeaza noi pasi pentru aceste jocuri amuzante de Paste!
        Sunt doar cateva din zecile de posibilitati pe care le punem la dispozitie pentru amuzamentul micutului dumneavoastra in aceasta perioada!  
   
   
   


  Decor Petrecere de Paste
  Mascota Iepuras
  Costum Decor Petrecere Paste
   
  Pentru sfaturi si idei nu ezitati si contactati-ne!
  petrecere.copii@yahoo.com / 0722.81.91.91