Petreceri Copii
Acasa      Petreceri Copii
Printeaza aceasta paginaAdauga la Favorite

 
PETRECERI COPII
 
       E ziua copilului dumneavoastra si vrei sa-i faci o surpriza frumoasa? Vrei o petrecere de neuitat? Select Kids este raspunsul la intrebarile dumneavoastra!
 
     Clowni, personaje de poveste, printese, zane, spiridusi, stafii, vrajitori, vampiri, personaje de animatie sau fiecare invitat cu masca sa, decoruri fantastice, aranjamente din baloane, articole de petrecere personalizate, invitatii haioase, bannere cu diferite mesaje, locatii evenimente, torturi personalizate, fantana de ciocolata, masinarie cu baloane de sapun, masina vata de zahar, teatru de papusi, magicieni, costume speciale pentru toate varstele, confetti, coifuri, foto / video, DVD-uri personalizate – toate acestea fac parte dintre ingredientele necesare unei reuşite petreceri pentru copii. Mai demult nu era nevoie de atât de multe elemente pentru a serba pe cineva; dar standardele au fost ridicate şi fiecare părinte încearcă să ţină pasul cu schimbările. Dar cel mai important, părinţii încearcă să îi ofere copilului petrecerea mult dorită şi visată; indiferent de costuri sau de cât de nebunatică pare a fi ideea.
 
 
 
 
 
     Tematica este primul aspect al unei petreceri; Organizam petreceri cu tematica specifice fiecarei categorii de varste in parte, in functie de personajele sau activitatile preferate ale sarbatoritului, in functie de numarul invitatilor, fetite sau baieti. Pentru fiecare tema de petrecere punem la dispozitie toate materilele care creeaza atmosfera specifica: personaje  preferate in costume, decoratiuni, vesela de unica folosinta, torturi, cadouri, invitatii, toate sub amprenta temei alese.
 
Categoria 2 - 4 ani
Categoria 5 - 8 Ani
Categoria 9 - 12 Ani
- Petrecrea Albei-ca-Zapada
- Petrecerea Acvatica
- Petrecerea cu Animalute
- Petrecerea Ingerasilor
- Petrecerea Clownului Vesel
- Petrecerea Florilor
- Petrecerea Insula Comorilor
- Petrecerea Supereroilor
- Petrecerea Supermen
- Petrecerea Cowboy
- Petrecere Balonne de Sapun
- Petrecerea Indienilor
- Petrecerea Barbie
- Petrecerea Vrajitorilor Isteti
- Petrecerea Karaoke
 
 
Pentru mai multe detalii legate de organizarea petrecerii copilului dumneavoastra nu ezitati si contactati-ne!
Consultantii echipei noastre va stau la dispozitie cu informatii!  
0722.81.91.91 / petrecere.copii@yahoo.com